فرماندار سروآباد: همه باید در راستای مبارزه با اعتیاد به صورت جدی تلاش و احساس مسوولیت داشته باشیم
علی مفاخری در جلسه شورای مبارزه با اعتیاد سروآباد اظهار کرد: هر برنامهای که برگزار می شود باید جامعه هدف مشخص و در آن حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: کسانی باید به عنوان سخنران در همایشها و گردهماییها صحبت کنند که کارشناس و متخصص آن حوزه باشند فرماندار سروآباد اضافه کرد: در برگزاری کارگاهها و گردهماییها تنها به یک محل و روستای خاص خلاصه نشویم و کل شهرستان را در نظر بگیریم.
مفاخری افزود: در این جلسات مهم باید مدیران دستگاهها یا نماینده تام الاختیار حضور داشته باشند چرا که مصوبات جلسه باید اجرایی شود.
فرماندار سروآباد خاطرنشان کرد: مبارزه با اعتیاد نیاز به عزم جمعی و همگانی دارد و همه باید در راستای مبارزه با اعتیاد به صورت جدی تلاش کرده و احساس مسوولیت داشته باشیم.
مفاخری با بیان اینکه بحث مبارزه با اعتیاد تنها به وسیله چند دستگاه خاص امکان پذیر نخواهد بود، گفت: تا زمانی که خود مردم در این حوزه پای کار نباشند نمیتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
وی در ادامه استفاده از ظرفیت روحانیون به عنوان قشر تاثیرگذار در بحث پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد و گفت: مردم از روحانیون وامامان جمعه و جماعت گوش شنوا دارند از این رو باید از این ظرفیت برای آگاهسازی جامعه در بحث مبارزه با اعتیاد استفاده کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان: استان کردستان استان برتر در حوزه مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور /تقدیر و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان کردستان وکلیه اعضا شورای هماهنگی شهرستانها
کریمی با تقدیر و تشکر از تلاشهای اعضا شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سروآباد ، اظهار کرد: استان کردستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر با تلاشهای جدی اعضا شوراهای هماهنگی شهرستان های استان رتبه برتر را در سطح کشور کسب کرده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان خاطرنشان کرد: سروآباد یکی از پاکترین شهرها در بحث مواد مخدر است البته به نظر من در این راستا باید نسبت به خودش آن را مقایسه کرد چرا که وجود تعداد معتادین در این شهرستان حتی انگشتشمار هم قابل قبول نیست.
وی اذعان کرد: ما باید در بحث پیشگیری با اجرای برنامههای مختلف از جمله کارگاهها و دورههای آموزشی برای اقشار مختلف جامعه مانع گرایش جوانان به سمت اعتیاد شویم.
وی با تاکید براینکه مدارس بهترین بستر برای آموزشهای مقابلهای با اعتیاد است، اذعان کرد: باید آموزش در بحث مبارزه با اعتیاد را از سن کودکی آغاز کنیم چون آموزش در این سن کودکی از اثرگذاری بالاتری برخوردار است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان افزود: باید هزینههایی که در بحث پیشگیری از اعتیاد قرار است انجام شود بر اساس برنامههای راهبردی باشد و در این راستا اولویت باید مدارس باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان به اجرای طرح کاج اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پیمان کمیته امداد ، پیام دانشگاه کردستان ، کرامت سپاه و طرحهای آموزش و پرورش هم گریزی زد و گفت: اقداماتی اجرای این طرح هاباید اطلاع رسانی شود.
کریمی گفت: مبارزه با اعتیاد با بخشنامه و در قالب وظیفه ادارای به نتیجه نمیرسد،بلکه کار در این حوزه باید فراتر از وظایف و چارچوبهای اداری باشدو از ظرفیت تریبون مساجد و سازمانهای مردم نهاد و خیرین بخوبی در این حوزه استفاده شود.
کریمی ضمن تقدیر و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان کردستان گفت انشالله با تعامل و پیگیری نمایندگان بتوانیم بودجه ای خوبی در حوزه پیشگری از اعتیاد برای استان کردستان جذب کنیم.

امام جمعه سروآباد: لزوم مقابله جدی با توزیعکنندگان مواد مخدر باید در اولویت باشد
امام جمعه سروآباد گفت: اعتیاد بلای خانمانسوزی است که تمام جامعه را تهدید میکند که دامنه این آسیب به روستاهای شهرستان سروآباد کشیده شده است.
ماموستا احمد در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر سروآباد، اظهار کرد: آمار اعتیاد در جامعه نگرانکننده است و باید در بحث پیشگیری از اعتیاد به صورت جدیتری حرکت کنیم چرا بیان این مطلب به معنی این نیست که تا به حال در حوزه مبارزه با اعتیاد کاری نشده است بلکه به نظر میرسد عزم جدی که باید در این راستا وجود داشته باشد شکل نگرفته است.
امام جمعه سروآباد افزود: هر کدام از ما در هر مسوولیتی که داریم باید در بحث مبارزه و پیشگیری از اعتیاد گام برداریم، امروز هیچ دشمنی یارای مقابله با ملت ایران را ندارد و بزرگترین دشمن امروز جامعه ما نه دشمنان خارجی بلکه اعتیاد و مواد مخدر است.
سجادی عنوان کرد: هر کس خود را مسلمان بداند وظیفه دارد در بحث مبارزه با اعتیاد گام بردارد، این دستور دین اسلام است که در قرآن به مسلمانان تاکید شده است، هر آنچه برای جامعه بشری مضر است باید از شیوع آن جلوگیری کرد.
وی گفت: شاید در خود سروآباد مواد مخدر و معتاد وجود نداشته باشد، اما در برخی روستاهای این شهرستان که مهد عبادت بوده الان مواد مخدر وجود دارد که باید به جد با آن مقابله کرد.
سجادی تصریح کرد: اعتیاد بلای خانمانسوزی است که تمام جامعه را تهدید میکند و تنها با آگاهسازی و روشنگری مردم و مقابله جدی با توزیعکنندگان و واردکنندگان مواد مخدر است که میتوان جلوی آن را گرفت.
امام جمعه سروآباد تصریح کرد: تلاش جدی در بحث مبارزه اعتیاد رسالت تکتک ما است و باید در این راستا به صورت هدفمند حرکت کنیم.